SponsorKliks

Tegenwoordig worden veel dingen online gekocht. Ook daarbij kunt u onze vereniging heel makkelijk steunen. Met SponsorKliks kan je zelf een financiƫle bijdrage leveren aan onze vereniging zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel bijvoorbeeld online een pizza via Takeaway/Thuisbezorgd en De Maasgalm ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Via de categorieƫn boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan automatisch naar ons. En nogmaals, het kost je niets extra!

Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die De Maasgalm een warm hart toedragen.

Hoe dan?

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van de vereniging. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, jij betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com De Maasgalm een commissie uit en profiteren wij hier direct van!

Wat moet ik doen?

Ga naar de website www.sponsorkliks.com. Als eerste krijg je dan de vraag wie je wilt sponsoren: vul in Fanfare De Maasgalm. Vervolgens kun je de winkel of categorie ingeven welke je zoekt, of scrol door de webshops heen die onder elkaar staan. Als je dan bij een aangesloten webshop een bestelling plaatst, gaat de rest vanzelf. (Belangrijk: De Maasgalm ziet niet wie wat waar besteld, zij ontvangt alleen de commissie.)