Concerto Mediterano

In 2023 bestaat Fanfare De Maasgalm 125 jaar en in dit jubileumjaar organiseert de fanfare een aantal bijzondere muzikale evenementen. Na de succesvolle Foute Party in maart staat nu het Concerto Mediterano op het programma. Een zomers openluchtconcert dat plaatsvindt op zondag 25 juni aanstaande in de sfeervolle tuinen van Kasteel Elsloo.  

Fanfare De Maasgalm brengt deze avond, tegen de achtergrond van het sprookjesachtige decor van Kasteel Elsloo, een licht klassiek programma in mediterrane sfeer ten gehore. Tijdens het concert maakt sopraan Heidi Pittie haar opwachting. Heidi zong eerder onder andere bij Opera Zuid, De Nederlandse Opera en het Johann Straussorkest van André Rieu.

Om de mediterrane beleving compleet te maken, ontvangen de bezoekers van het concert een welkomstdrankje bij binnenkomst en worden er gedurende de avond diverse culinaire hapjes geserveerd. In de pauze van het concert vindt de presentatie plaats van het jubileumbier dat exclusief voor Fanfare de Maasgalm is gebrouwen door Brouwerij De Fontein uit Stein.

Een entreeticket voor deze mooie sfeervolle avond kost € 15,=. Het ticket is inclusief een gegarandeerde zitplaats, een welkomstdrankje bij binnenkomst en diverse culinaire hapjes. De aanvang van het programma is 19:00 uur en het concert begint om 19:30 uur. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan gaat het concert ten alle tijden door in het Maaslandcentrum. Het aantal plaatsen is beperkt, dus koop nu snel je ticket via de volgende link: https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/jubileumconcerten-de-maasgalm