Lid worden

(Jeugd)muziekopleiding / zij-instromers / commissielid / bestuurslid / geĂ¯nteresseerden

Samen muziek maken, is een prachtige hobby en vrijetijdsbesteding! Voor het voortbestaan van een muziekvereniging is het noodzakelijk dat er instroom is van (jeugdige) muzikanten en toestroom van (oudere) zij-instromers/muziekliefhebbers/commissieleden/bestuursleden.

Middels jaarlijkse muziekproject(en) op en met medewerking van de plaatselijke basisschool en het verzorgen van een kwalitatief goede muziekopleiding wordt voortdurend gebouwd aan de toekomst. Naast het directe belang voor de eigen vereniging hoopt de fanfare maatschappelijk gezien hiermee haar steentje bij te dragen aan een vorm van kunstzinnige vrijetijdsbesteding van jongeren in groepsverband. 

Ben je in (in de buurt van) Elsloo komen wonen of woon je hier al een tijdje en houd je van muziek en/of heb je elders muziek gemaakt, of zoek je een gezellige club om op muzikaal/cultureel gebied met vrijwilligers- of bestuurswerk je vrije tijd te vullen, schroom dan niet om geheel vrijblijvend contact op te nemen!

Interesse in de jeugdopleiding? Stuur een mail naar: opleiding@maasgalm.nl, telefoonnummers van de contactpersonen Jikke en Petra vind je op de contactpagina.

Interesse als zij instromer / vrijwilliger / commissielid / bestuurslid? Stuur een mail naar voorzitter@maasgalm.nl of secretaris@maasgalm.nl of bel de betreffende telefoonnummers.

Binnenkort start een nieuw project voor onze vereniging: het Nieuw Talent Orkest. Klik hier voor meer informatie of (nog beter) om je alvast aan te melden. ☺