Pepernotenconcert

Op zondag 02 december om 14.30 uur vindt het Pepernotenconcert plaats door leer- lingen uit het basisonderwijs in Elsloo, samen met de fanfare en de drumband, in het Maaslandcentrum.

Het belooft een leuke happening te worden en we hopen dat zo veel mogelijk leer- lingen mee zullen doen. Ouders, opa’s en oma’s zijn natuurlijk ook van harte uitge- nodigd om op 02 december te komen luisteren.

Fanfare de Maasgalm heeft een traditionele rol in de Elsloose gemeenschap, een rol die de meeste mensen wel kennen: de fanfare op straat. Minder bekend is dat De Maasgalm al heel lang op hoog niveau muziek maakt. En dat op uiteenlopende podia, met zeer divers repertoire van klassiek tot pop, van Bach tot Ali B. De fanfareleden maken met veel plezier samen muziek en willen dat graag met de Elsloose jeugd delen. We hebben een eigen professionele muziekopleiding en werken al lang samen met de basisscholen in onze gemeente, een samenwerking waar we heel blij mee zijn. Het resultaat van deze samenwerking gaan we op 02 december voor ouders, grootouders en familie presenteren. Het wordt een leuke gevarieerde middag.

De toegang is gratis.