Carnavalsconcert met Kartoesj

Na het succes van voorgaande jaren organiseert Fanfare de Maasgalm Elsloo op 26 januari 2014 weer een spectaculair carnavalsconcert. Naast de muzikale inbreng van Fanfare de Maasgalm onder leiding van Guido Swelsen zullen artiesten als M&M, Get Jhèl Slechs , Claire en acts van leden van de fanfare hun talent presenteren. Als absoluut hoogtepunt van de middag zal de populaire carnavals-zanggroep Kartoesj samen met Fanfare de Maasgalm de grondvesten van het Maaslandcentrum doen schudden.

Kartoesj is een bekende carnavals-zanggroep afkomstig uit Limbricht. De band is vooral bekend van hun finaleliedjes van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer, waaronder het befaamde ‘Dat zit bie os in de femilie’. Nu, 14 jaar later, is de groep opgebloeid tot een bekende carnavals-zanggroep. Met het lied 'ein fluitje van nne sent' stond Kartoesj weer in de finale van het L.V.K. 2013.

Kartoesj zal samen met Fanfare de Maasgalm hun repertoire ten geboren brengen

Het concert vindt plaats op 26 januari 2014 in het Maaslandcentrum te Elsloo. Het concert begint om 14.30 uur en de zaal is geopend vanaf 14.00 uur. Er zijn kaarten te koop in de voorverkoop voor € 9,= per stuk en € 11,= aan de kassa. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het Maaslandcentrum en Bloemenspeciaalzaak Bergmans.