Artiesten Gala 2012

Op zaterdag 25 augustus 2012 organiseert Fanfare De Maasgalm Elsloo het Artiesten Gala Elsloo 2012. Op die avond zullen een aantal jongere artiesten optreden en voor een gevarieerde, levendige en vooral ook gezellige muzikale avond zorgen voor een publiek dat uit alle leeftijden bestaat. Het gaat op deze avond vooral om aanstormend jong talent en Fanfare de Maasgalm is daarbij gastheer.

Fanfare De Maasgalm wil hiermee een muzikale avond bieden die nu eens niet door de fanfare zelf wordt ingevuld en die geschikt is voor bezoekers van alle leeftijden. Zo treden die avond onder meer op Richard Huwae, Mariska Flowers, Ruud Appelhof op accordeon, Johnny Memphis met pure rock en roll, zangeres Daily met country en western, zate hermeniej Neet sjoën me hel en nog vele andere artiesten. Het programma is in nauwe samenwerking met Sjef in de Braek, die voor de LOS het programma Country Road presenteert, opgesteld. Het wordt daarmee zeker een gevarieerde avond en een leuke afsluiting van uw vakantie.

Het muzikale programma in het Maaslandcentrum begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. De toegangsprijs is € 7,50.

De voorverkoop van de toegangskaarten vindt plaats bij het Maaslandcentrum, bij drukkerij Knoben in Elsloo en bij Wijnhuis van der Avert te Elsloo. Uiteraard zijn op de avond zelf kaarten verkrijgbaar aan de zaal.